Nieuws Wet & Recht Hulpverleners Markt Onderzoek Spierziekten Webwinkel Links Hulpmiddelen Vereniging Mijn VSN Normale lettergrootte Grote lettergrootte Grootste lettergrootte
VSN - Vereniging met veel gezichten
HomeWord lid E-mail Myocafé
Menu
   Vereniging Spierziekten Nederland
deze site internet

sitemap: Sitemap lettergrootte: Lettergrootte

Momenteel online:
114 bezoekers
  Overzicht
  Trefwoord
  Wetten
    < Home < Wet & Recht < Regeling

Wet & Recht

Door wie zijn deze teksten gemaakt?
Wegwijzers is van de Chronisch zieken en Gehandicapten Raad (CG-Raad) en de Vereniging Spierziekten Nederland (VSN). Wegwijzers is mogelijk gemaakt door de Samenwerkende GezondheidsFondsen (SGF). De techniek is in handen van Webpower.

Met dank aan

De volgende mensen werkten mee aan de inhoud van Wegwijzers:

Wil Verlaan, Vincent van Koersveld, Nuna Zekic, Marijke Hempenius, Anneke Nunn, Michel Kleuters, NoŽl Houben, Johan Grootveld, Margreet Gorter, Oeds Wijbenga, Jolanda Keesom en Hans van der Knijff. 

 

Aansprakelijkheid

Hoewel deze teksten met grote zorg zijn samengesteld kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Instanties hanteren wetten en regelingen niet altijd op dezelfde wijze. Ook de interpretatie en toepassing van een wet kan van geval tot geval verschillend uitpakken. Wegwijzers is daarom een eerste handreiking om uw weg te vinden in de wet-en regelgeving waar u mee te maken heeft. 
De samenstellers zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor mogelijke schade of nadeel, voortkomend uit eventuele onjuiste of onvolledige weergave van de betreffende wet- en regelgeving.

 

· Gegevens geldig per
23 maart 2009

23 maart 2009VSN - Lt. gen. van Heutszlaan 6 - 3743 JN Baarn tel: 035-5480480
e-mail: vsn@vsn.nl - Bank: ING 1422400

disclaimer - colofon