Nieuws Wet & Recht Hulpverleners Markt Onderzoek Spierziekten Webwinkel Links Hulpmiddelen Vereniging Mijn VSN Normale lettergrootte Grote lettergrootte Grootste lettergrootte
VSN - Vereniging met veel gezichten
HomeWord lid E-mail Myocafé
Menu
   Vereniging Spierziekten Nederland
deze site internet

sitemap: Sitemap lettergrootte: Lettergrootte

Momenteel online:
126 bezoekers
    < Home < Links < Diverse onderwerpen

Links


Meld een link
Dieetconsult
- www.dieetconsult.nl - stersterster
Een site met veel informatie over voedings- en dieetproducten.

Dieetinzicht
- www.dieetinzicht.nl/index.php?page=index
De site voor het beoordelen en samenstellen van uw voeding Dieet inzicht.nl is bedoeld voor zowel patiŽnten als gezonde mensen en voor professionele hulpverleners op het gebied van voeding. In 5 stappen naar een beter voedingspatroon Met Dieetinzicht.nl maakt u een persoonlijk voedingsrapport waarmee u inzicht krijgt in wat u hebt gegeten, gericht op voedingscomponenten die voor u van belang zijn. Indien u naar aanleiding van dit rapport vragen hebt, kunt u deze kosteloos per e-mail stellen aan diŽtisten van DCN .

DiŽtisten voor spierziekten
- www.dietistenvoorspierziekten.nl
DiŽtisten voor Spierziekten (DvS) wil op deze site de beschikbare informatie over voeding bij spierziekten ofwel neuromusculaire aandoeningen (NMA) breed toegankelijk maken. De site is daarom toegankelijk voor zowel collegae-diŽtisten, (para)medici als mensen met een spierziekte. DvS onwikkelt voedingsadviezen voor mensen met een spierziekte en werkt samen met de patiŽntenvereniging Vereniging Spierziekten Nederland (VSN). Ook worden individuele voedingsvragen beantwoord.

Maag Lever Darm Stichting
- www.mlds.nl - sterstersterster
Veel informatie over voeding, voedingsproblemen en aandoeningen van het maagdarmstelsel. Veel folders zijn rechtstreeks van de site te downloaden.

Sorgente
- www.sorgente.nl - stersterster
Sorgente is gespecialiseerd in dieetpreparaten en dieetproducten. Zij leveren drinkvoeding, sondevoeding & toebehoren, dieetzuigelingenvoeding, preparaten voor stofwisselingsziekten en eiwitarme dieetproducten bij u aan huis. Daarnaast beantwoorden hun specialistische teams al uw vragen op het gebied van voedingszorg thuis

Stichting VoedselAllergie
- www.voedselallergie.nl - stersterster
De Nederlandse Voedselallergie Stichting (NVAS) heeft een informatieve site over voedselallergie en hoe daarmee om te gaan. U vindt er ook nuttige links naar voedingssites.

Voedingscentrum
- www.voedingscentrum.nl - stersterstersterster
In Nederland zonder meer de meest volledige en meest betrouwbare site over voeding. Voor mensen met een spierziekte is een uitgeblanceerde voeding erg belangrijk om zo goed mogelijk in conditie te blijven.

Voedselnet van de Universiteit van Wagingen
- www.food-info.nl - sterstersterster
Op deze site vindt u actuele informatie op het gebied van de productie, samenstelling en andere aspecten van levensmiddelen. Vooral in de vraagbaak is een schat aan informatie over voeding te vinden.VSN - Lt. gen. van Heutszlaan 6 - 3743 JN Baarn tel: 035-5480480
e-mail: vsn@vsn.nl - Bank: ING 1422400

disclaimer - colofon