Nieuws Wet & Recht Hulpverleners Markt Onderzoek Spierziekten Webwinkel Links Hulpmiddelen Vereniging Mijn VSN Normale lettergrootte Grote lettergrootte Grootste lettergrootte
VSN - Vereniging met veel gezichten
HomeWord lid E-mail Myocafé
Menu
   Vereniging Spierziekten Nederland
deze site internet

sitemap: Sitemap lettergrootte: Lettergrootte

Momenteel online:
88 bezoekers
    < Home < Links < Diverse onderwerpen

Links


Meld een link
Bijsluiterwoordenboek
- www.bijsluiterwoordenboek.nl
Het bijsluiterwoordenboek geeft een uitleg van lastige woorden die u tegen kunt komen in bijsluiters van geneesmiddelen die zonder recept te koop zijn bij apotheker, drogist of supermarkt (zelfzorggeneesmiddelen).

Bijwerkingen Geneesmiddelen
- www.lareb.nl
Lareb verzamelt gegevens over bijwerkingen van geneesmiddelen. Gegevens hierover komen van artsen, apothekers en patienten. U kunt hier zoeken naar bijwerkingen, maar u kunt ook via de website zelf bijwerkingen melden.

Consumed
- www.consumed.nl
Zeer grote database met beschijvingen, bijwerkingen en andere belangrijke eigenschappen van geneesmiddelen. De teksten zijn gebaseerd op het farmacotherapeutisch kompas. Uitgebreidere medicijninformatie is te vinden op de website van het farmacotherapeutisch kompas (zie andere links geneesmiddelen)

Farmacotherapeutisch Kompas
- www.fk.cvz.nl
Het Farmacotherapeutisch Kompas van het College voor zorgverzekeringen biedt informatie over in Nederland verkrijgbare geneesmiddelen. Alle geneesmiddelen zijn voorzien van duidelijke voorschrijf- en toepassingadviezen. Op deze website vindt u op verschillende manieren informatie. U kunt gericht zoeken op stof- of merknamen van geneesmiddelen of op indicaties/diagnoses. U kunt zoeken in specifieke geneesmiddelenteksten of in achtergrondinformatie.

Mijnvergoeding.nl
- mijnmedicijnvergoeding.nl
Deze site geeft consumenten informatie over de vergoeding van hun geneesmiddelen bij de verschillende polissen van zorgverzekeraars. Ook hebben bezoekers de mogelijkheid om ervaringen te delen over de vergoeding van medicijnen door de verschillende zorgverzekeraars. Later dit najaar is er de mogelijkheid om op aandoeningenniveau te bepalen welke verzekeraar/zorgverzekering het beste aansluit op de persoonlijke situatie. Voor het vaststellen van de criteria die voor patiŽnten het zwaarst wegen, wordt samengewerkt met de patiŽntenverenigingen.VSN - Lt. gen. van Heutszlaan 6 - 3743 JN Baarn tel: 035-5480480
e-mail: vsn@vsn.nl - Bank: ING 1422400

disclaimer - colofon